Καθώς η χρήση κινητών τηλεφώνων και άλλων κινητών συσκευών συνεχίζει να αυξάνεται, γίνεται όλο και πιο σημαντικό για τις επιχειρήσεις να έχουν έναν ιστότοπο που να είναι βελτιστοποιημένος για αυτές τις συσκευές.
Το Responsive web design είναι μια μέθοδος που επιτρέπει σε έναν ιστότοπο να προσαρμόζεται στο μέγεθος της συσκευής του χρήστη και να παρέχει μια εξαιρετική εμπειρία χρήστη.

Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα από την απόκριση σχεδίασης ιστοσελίδων για τον ιστότοπό σας, συμπεριλαμβανομένης της αυξημένης ικανοποίησης των πελατών, της καλύτερης κατάταξης στις μηχανές αναζήτησης και της βελτιστοποιημένης απόδοσης.

Αυξημένη ικανοποίηση πελατών

Είναι σημαντικό για τις επιχειρήσεις να παρέχουν μια εξαιρετική εμπειρία χρήστη στους πελάτες τους. Με μια responsive ιστοσελίδα, οι πελάτες θα μπορούν να βρίσκουν εύκολα τις πληροφορίες που αναζητούν χωρίς να χρειάζεται να κάνουν μεγέθυνση και σμίκρυνση ή κύλιση αριστερά και δεξιά. Ένας ιστότοπος που είναι βελτιστοποιημένος για κινητές συσκευές θα φορτώνει επίσης πιο γρήγορα, γεγονός που θα διασφαλίσει ότι οι πελάτες δεν θα χρειαστεί να περιμένουν πολύ για να φορτώσει το περιεχόμενο.

Καλύτερες κατατάξεις στις μηχανές αναζήτησης

Οι μηχανές αναζήτησης όπως η Google και το Bing δίνουν πλέον προτεραιότητα σε ιστότοπους που είναι βελτιστοποιημένοι για κινητές συσκευές. Αυτό σημαίνει ότι η ύπαρξη ενός Responsive Web site θα σας βοηθήσει να κατατάξετε υψηλότερα στις σελίδες αποτελεσμάτων μηχανών αναζήτησης και να αποκτήσετε μεγαλύτερη προβολή.

Βελτιστοποιημένη απόδοση

Με μια ιστοσελίδα σχεδιασμένη ως responsive webpage, όλο το περιεχόμενό σας θα βελτιστοποιηθεί για οποιαδήποτε συσκευή. Αυτό σημαίνει ότι ο ιστότοπός σας θα φορτώνει πιο γρήγορα και θα μπορεί να χειρίζεται περισσότερη επισκεψιμότητα.
Ένας αποκριτικός ιστότοπος θα είναι επίσης πιο εύκολος στη συντήρηση και την ενημέρωση, καθώς δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για τη βελτιστοποίηση διαφορετικών εκδόσεων για διαφορετικές συσκευές.

Στην DIGIADS, στο Ρέθυμνο, ειδικευόμαστε στη δημιουργία ιστοσελίδων WordPress που παραδίδονται έγκαιρα, υποστηρίζονται 24 ώρες το 24ωρο και έχουν σχεδιαστεί με φαντασία.
Οι σχεδιαστές ιστοσελίδων μας έχουν την τεχνογνωσία να δημιουργούν ιστοσελίδες με απόκριση που θα βοηθήσουν την επιχείρησή σας να προσεγγίσει περισσότερους πελάτες και να τους προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία χρήστη.
Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και αφήστε μας να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο που θα προσελκύσει περισσότερους πελάτες και θα παράγει περισσότερα έσοδα για την επιχείρησή σας.

Please follow and like us:
Digiads.gr

Author Digiads.gr

Digiads.gr Εταιρεία ψηφιακού marketing. Social Media Management, SEO reports, web design.

More posts by Digiads.gr