Δημιουργία ιστοσελίδας

Στο DIGIADS Digital Marketing Agency, είμαστε παθιασμένοι με το να βοηθάμε τις επιχειρήσεις να πετύχουν.

Πιστεύουμε ότι μια επιχειρηματική ιστοσελίδα είναι το πρώτο βήμα προς την επιτυχία. Η ομάδα σχεδιαστών και προγραμματιστών ιστοσελίδων μας είναι ειδικοί στην κατασκευή ιστοσελίδων υψηλής απόδοσης που βοηθούν την επιχείρησή σας να ξεχωρίσει από τους ανταγωνιστές της.

Η προσέγγισή μας είναι απλή: ακούμε προσεκτικά τι χρειάζεστε και στη συνέχεια παραδίδουμε έναν ιστότοπο που πληροί όλες τις απαιτήσεις σας όσον αφορά το σχεδιασμό, τη λειτουργικότητα, την εμπειρία χρήστη και πολλά άλλα.
Διαθέτουμε την εμπειρία μετά από πολλές συνεργασίες με πελάτες από πολλούς διαφορετικούς κλάδους και έχουμε κατασκευάσει ιστότοπους για εταιρείες τόσο μεγάλες όσο και μικρές.

Τα πρότυπά μας είναι πλήρως ανταποκρινόμενα, ώστε να λειτουργούν καλά τόσο σε κινητές συσκευές όσο και σε επιτραπέζιους υπολογιστές – αυτό σημαίνει ότι είτε περιηγείστε στο τηλέφωνο είτε στο tablet σας, μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι ο ιστότοπός σας θα εμφανίζεται τέλεια!

Ποια είναι τα βήματα για την δημιουργία της ιστοσελίδας;

  1. Αναλύουμε τις ανάγκες της επιχείρησής σας
  2. Προχωράμε στον βασικό σχεδιασμό
  3. Παρουσιάζουμε το προσχέδιο προκειμένου να επανεξετάσουμε τις ανάγκες και την εμπειρία του χρήστη
  4. Δημιουργούμε τα εικαστικά και το περιεχόμενο
  5. Γίνεται βασική διενέργεια SEO
  6. Παρουσιάζουμε το τελικό αποτέλεσμα και κάνουμε τις τελικές δοκιμές για την καλύτερη εμπειρία χρήση αλλά και την λειτουργικότητα των υπηρεσιών της σελίδας.
  7. Η σελίδα βγαίνει online!

Όποιο κι αν είναι το σχέδιό σας, αν προσπαθείτε να προσεγγίσετε ένα μαζικό κοινό, πρέπει να ξέρετε πώς να κάνετε ψηφιακό μάρκετινγκ. Και αυτό κάνουμε εμείς. Κατασκευάζουμε ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου υψηλής απήχησης και βοηθάμε τις επιχειρήσεις με τις εκστρατείες ψηφιακού μάρκετινγκ. Οι ειδικοί μας μπορούν να αναλάβουν τα πάντα από την αρχή μέχρι το τέλος ή μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε ένα σχέδιο και να κατασκευάσετε τον ιστότοπο μόνοι σας – όπως και να έχει, σας καλύπτουμε. Έτσι, αν έχετε μια ιδέα που θα μπορούσε να αλλάξει τον κόσμο, επικοινωνήστε μαζί μας κι αφήστε μας να τη μοιραστούμε με όλους τους άλλους.

Please follow and like us:
Digiads.gr

Author Digiads.gr

Digiads.gr Εταιρεία ψηφιακού marketing. Social Media Management, SEO reports, web design.

More posts by Digiads.gr