5 λογοι που χρειάζεσαι το digital marketingΟι επιχειρήσεις στις μέρες μας δεν αρκεί να έχουν μόνο  φυσικά καταστήματα, αν θέλουν να έχουν πελάτες πρέπει να διαθέτουν έστω μια ιστοσελίδα. Στη συνέχεια αν θέλουν να είναι ανταγωνιστικές πρέπει να έχουν κοινωνικά δίκτυα, προωθούμενές διαφημίσεις και σε ειδικές περιπτώσεις μέχρι και apps. Η πληροφορία είναι χρυσός ή ακόμα καλύτερα, η άμεση πρόσβαση σε επαρκείς πληροφορίες είναι μια όαση στην έρημο μετά από ολοήμερο ταξίδι με καμήλες. Είναι αδιανόητο, στην ψηφιακή εποχή που διανύουμε κάθε επιχειρηματίας (που σέβεται τον εαυτό του) να μην έχει περάσει σε κάποια ψηφιακή μορφή την επιχείρηση του. Βέβαια είναι λογικό κάποιοι που έχουν μικρότερες επιχειρήσεις και που πολλές φορές εστιάζουν σε τοπικό επίπεδο να μην έχουν προβληματιστεί για τις δυνατότητες που θα τους προφέρει το Ψηφιακό Μάρκετινγκ.  Αν είσαι και σύ ένας από αυτούς και χρειάζεσαι κάτι παραπάνω για να πειστείς αυτοί είναι 5 λόγοι για να σε πείσουν ότι το Ψηφιακό Μάρκετινγκ θα σου αλλάξει τη ζωή. 

  1. Οι πελάτες σου είναι όλη την ώρα στο διαδίκτυο. Ο κόσμος περνάει ατελείωτες ώρες την ημέρα σερφάροντας στο διαδίκτυο, αν ενδιαφερθεί για την επιχείρηση σου το πρώτο πράγμα που θα κάνει είναι να την ψάξει online. Θα δει που εδρεύει, αν έχει κατάλογο με τα προϊόντα, τις τιμές, αξιολογήσεις και σχόλια παλαιότερων πελατών, θα δοκιμάσει και πόσο θα του κοστίσουν τα μεταφορικά και τότε ίσως κάνει την παραγγελία ή επιλέξει τις υπηρεσίες σου.

  2. Το διαδίκτυο δεν έχει σύνορα. Η επιχείρησή σου μπορεί να εμφανιστεί σε κάποιον δυνητικό πελάτη από μια άλλη περιοχή της Ελλάδας ή ακόμα και από άλλη χώρα. Ειδικά για τις επιχειρήσεις στον κλάδο του τουρισμού τους παρέχει την δυνατότητα να επεκτείνουν το εύρος των πελατών τους χωρίς ιδιαίτερο κόπο.
  3. Καλύτερη προσέγγιση και στόχευση των πελατών σου. Η Google και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παρέχουν διαφορές αναλύσεις και εργαλεία σχετικά με τα προφίλ των καταναλωτών αλλά και τις συνήθειές τους, βοηθώντας εσένα να εστιάσεις αποτελεσματικότερα σε αυτούς που σε ενδιαφέρουν.
  4. Ακριβής αξιολόγηση των ενεργειών σου. Η χρήση του ψηφιακό Μάρκετινγκ σου δίνει τη δυνατότητα να λαμβάνεις πληροφόρηση σχετικά με την αποδοτικότητα των διαφημιστικών και προωθητικών σου ενεργειών. Δηλαδή, σου παρέχει δεδομένα για να δεις αν οι ενέργειες σου στόχευσαν αποτελεσματικά στο προκαθορισμένο κοινό που είχες ορίσει.
  5. Είναι πιο οικονομικό. Το Ψηφιακό Μάρκετινγκ συγκριτικά με το Παραδοσιακό Μάρκετινγκ είναι πιο αποδοτικό και συμφέρει περισσότερο καθώς είναι στοχευμένο και μετρήσιμο. Έτσι τα λεφτά σου αποτελούν μια επένδυση που επιστρέφει στην επιχείρηση σου και μπορείς να δεις άμεσα τα αποτελέσματά της. 

Όλοι αυτοί οι λόγοι αποτελούν ένα κομμάτι της συνολικής ωφέλειας που μπορεί να σου προσφέρει το Ψηφιακό Μάρκετινγκ καθώς ανάλογα με το είδος της επιχείρησής σου υπάρχουν διαφορετικές δυνατότητες ώστε να εκμεταλλευτείς το διαδίκτυο στο έπακρο.

Η επιχείρηση μας, έχει την εμπειρία και την θέληση να σε καθοδηγήσει και να σε συμβουλέψει στα πρώτα σου βήματα σε αυτόν τον νέο ψηφιακό χώρο, οπότε μην χάνεις χρόνο επικοινώνησε μαζί μας. 

Please follow and like us:
Digiads.gr

Author Digiads.gr

Digiads.gr Εταιρεία ψηφιακού marketing. Social Media Management, SEO reports, web design.

More posts by Digiads.gr